Tarieven en vergoeding

Telefonisch spreekuur

Heb je een korte vraag over voeding en gezondheid? Maak dan gebruik van het gratis telefonisch spreekuur: iedere dinsdag van 9.30 tot 10.30 uur. Je kunt me dan bereiken via: 0597-870084.

Kosten consulten

De kosten worden in rekening gebracht op basis van contacttijd (gesprekstijd), voorbereidingstijd en uitwerktijd.

  • Intakegesprek: € 180,-
  • Vervolgconsulten worden in rekening gebracht op basis van mijn uurtarief van € 90,-.

Telefonisch- en e-mail consult

Heb je een vraag die ik via de telefoon of per e-mail kan beantwoorden? Dan is een telefonisch of e-mailconsult ideaal. Stuur me je vraag per e-mail en geef daarbij aan waar je voorkeur naar uitgaat: een telefonisch of e-mailconsult. Indien je kiest voor een telefonisch consult dan zal ik je een paar voorstellen voor data en tijd toesturen. Kies je liever voor een e-mailconsult dan zal ik je vraag binnen twee werkdagen beantwoorden. Ook zal ik je een inschatting geven van de tijd die ik nodig heb om je vraag te beantwoorden.

Tip: check de voorwaarden van je zorgverzekering of dit type consult vergoed wordt.

(* tarief per 17-06-2019)

Verhinderd?

Ben je onverhoopt verhinderd en moet je je afspraak afzeggen? Geen probleem, maar laat het mij uiterlijk 24 uur van tevoren weten, weekend- en feestdagen niet meegeteld. Zo kan ik mijn dienstverlening optimaliseren en hoef ik jou niets in rekening te brengen. Deze facturen kunnen niet ter declaratie bij de zorgverzekering worden aangeboden.

Betalingen

De betalingen van de consulten geschieden bij voorkeur per pin. Voor eventuele nazending van producten en/of telefonische consulten verstuur ik de factuur per mail of per post.

Vergoedingen

Door mijn lidmaatschap bij de MBOG met nummer 1075TL en registratie bij de RBCZ met nummer 107217R, vergoeden de meeste zorgverzekeraars (gedeeltelijk) mijn consulten vanuit een aanvullend pakket onder “alternatieve geneeswijze”. Indien u dus alleen een basisverzekering heeft zonder aanvullend pakket, komt u niet voor vergoeding in aanmerking.

De supplementen en laboratoriumonderzoeken worden niet vergoed. Voor meer informatie ga je naar de website van MBOG. (aan het overzicht op de website van MBOG kunnen geen rechten worden ontleend)