Tarieven en vergoeding

Telefonisch spreekuur

Heb je een korte vraag over voeding en gezondheid? Maak dan gebruik van het gratis telefonisch spreekuur: iedere dinsdag van 9.30 tot 10.30 uur. Je kunt me dan bereiken via: 0597-870084.

Uurtarief

De consulten worden op basis van het uurtarief in rekening gebracht. Mijn uurtarief bedraagt € 90,00 *

1e consult: € 135,00. Dit is een gesprek van een uur en een half uur administratieve kosten ter voorbereiding, dossiervorming en afhandeling.

Vervolgconsulten: € 45,00. Een vervolgconsult is standaard 30 minuten. Indien het consult korter of langer heeft geduurd dan wordt de tijd naar rato van het uurtarief in rekening gebracht.

Telefonisch- en e-mail consult

Heb je een vraag die ik via de telefoon of per e-mail kan beantwoorden? Dan is een telefonisch of e-mailconsult ideaal. Stuur me je vraag per e-mail en geef daarbij aan waar je voorkeur naar uitgaat: een telefonisch of e-mailconsult. Indien je kiest voor een telefonisch consult dan zal ik je een paar voorstellen voor data en tijd toesturen. Kies je liever voor een e-mailconsult dan zal ik je vraag binnen twee werkdagen beantwoorden. Ook zal ik je een inschatting geven van de tijd die ik nodig heb om je vraag te beantwoorden.

Tip: check de voorwaarden van je zorgverzekering of dit type consult vergoed wordt.

(* tarief per 17-06-2019)

Afzegging van consulten

Annulering van een afspraak is kosteloos mogelijk tot 24 uur voor aanvang van het consult. Afzeggingen binnen 24 uur worden in rekening gebracht, met een minimumfactuur bedrag van € 45,00. Deze facturen kunnen niet ter declaratie bij de zorgverzekering worden aangeboden.

Betalingen

De betalingen van de consulten geschieden bij voorkeur per pin. Voor eventuele nazending van producten en/of telefonische consulten verstuur ik de factuur per mail of per post.

Vergoedingen

De meeste verzekeraars vergoeden (gedeeltelijk) vanuit het aanvullend pakket mijn consulten. De supplementen en laboratoriumonderzoeken worden niet vergoed. Voor meer informatie ga je naar de website van MBOG. (aan het overzicht op de website van MBOG kunnen geen rechten worden ontleend)